Onze referenties

Woonhuis - Sint-Oedenrode

Aan de rand van Sint-Oedenrode hebben we de afgelopen maanden gewerkt aan het helpen realiseren van een absolute droomvilla. Het resultaat mag er zeker wezen!
Het is een klassieke, maar eigentijdse villa geworden, met kenmerkende elementen zoals het eikenhout. Het interieur is uniek afgewerkt, waarbij wij als installateur op alle vlakken onze expertises hebben kunnen tonen. 

Zo hebben we de complete e-installatie en beveiligingsinstallatie voor onze rekening genomen, denk hierbij aan de verlichting, de brand-, camera- en inbraakbeveiliging, domotica, het data-netwerk, en de aansluiting van de zonnepanelen. 

Bent u ook van plan uw droomhuis te bouwen? Wij denken graag met u mee! 

 

Foto's: Copyright Jaro van Meersten, The Art of Living magazine

 

 

Bekijk het overzicht

Feestje?

Ons springkussen is
graag van de partij!

Het laatste nieuws

Verbouwing van Kuringe Adviesgroep

Binnenkort gaan we starten met de verbouwing van het kantoorpand van v. Kuringe Adviesgroep aan de Eerschotsestraat in St Oedenrode. Van Kuringe betrekt straks een duurzaam pand welke toekomstbeste...

Lees meer

Onderhoud Breepark Evenenementenhal

De evenementenhal van Breepark met een vloeroppervlakte van ruim 8.300 m2 en een capaciteit van 13.000 bezoekers is dé plek voor muziekevents, beurzen, congressen, TV producties en bedrijfsf...

Lees meer